19th Ave New York, NY 95822, USA

Viikkotehtävä “Pääsiäinen”

miinalukkari_munat-1

Tuoreimman viikkotehtävän heitti eetteriin opiskelutoverini Johanna. Aiheena “pääsiäinen” – mikä ei sinällään ollut yllätys, kun pääsiäinen oli lähestymässä kovaa vauhtia.

Huonoksi onnekseni sairastuin massiiviseen flunssaan ja kuumeeseen (5 päivää liki 39 asteen kuumeessa), ja kuvauksen valmisteluun ja suunnitteluun käytetty aika on suoraan verrannollinen sängyn ulkopuolella viettämääni aikaan viime viikolla. Eli enpä juurikaan pohtinut tehtävää, saatikka suunnitellut – eikä toteutukseenkaan hirveänä paukkuja pistetty. Sen verran, että ostin Tokmannilta 24 suklaamunaa ja mies toi vielä isoimman löytämänsä Kinder-munan lähiässästä kuvauspäivän aamuna. Tipu löytyi olohuoneen lipastonlaatikosta.

Pääsin testaamaan tässä tehtävässä ensimmäistä kertaa kotistudiovälineitäni. Ostin työkaverilta kuun alussa valosetin ja tilasin valaisinjalustoja, taustoja, puomin jne. Amazonista. Hyvin pelitti. Vielä kun oppisi olemaan luova valaisun suhteen 🙂 Mutta hiljaa ja hitaasti hyvä tulee…

Kuvaussetupissa yksinkertaisesti valkoinen taustakangas pöydällä, pöydän yläpuolella softbox “yleisvalona” ja heijastimella varjoja auki. Objektiivina Sigman 24-105 mm f4. En olisi vaikeampaan kuvaussuunnitelmaan flunssatoipilaana pystynyt. Hikoilin pienessä studiossani kuin saunassa – pienikin rasitus kostautui rajuina yskänpuuskina ja voimattomuutena. Editissä poistin avatuista suklaamunista naarmuja ja suklaamuruja, mutta muuten hyvin käsittelemätön kuva.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.