19th Ave New York, NY 95822, USA

Viikkotehtävä “Epämukavuusalue”

juhannustanssit6

Kesäkuun Tornio-viikonlopun päätteeksi Milla asetti viikkotehtäväksi aiheen “Epämukavuusalue”. Piti määritellä etukäteen se oma epämukavuusalue, ja ottaa siitä sitten kuva. Mikä muukaan se minulle on kuin tuntemattomien ihmisten kuvaaminen oudossa ympäristössä, täysin hallitsemattomassa tilanteessa? Epämukavuusaluekuvakseni valitsin “Kukkaseppelepäinen tyttö” -kuvan. Kävin kuvaamassa Napiksen juhannustansseissa etätehtävääni “Reportaasi suomalaisuudesta” ja samalla kertaa sain kaksi kuvausta ruksitettua työlistalta.

En tunne kuvan tyttöä, mutta hänellä oli kaunis kukkaseppele. Kysyin, että saanko kuvata hänet, enkä saanut kieltävää vastausta. Kuvaustilanne oli lopulta helppo, koska otin ennen kuvausta itselleni roolin “koulutehtävän suorittaja”. Oli helppo selittää olevansa jollain asialla siellä Napiksella, vaikka jo itse tilanne oli lähtökohtaisesti absurdi. Minä, MINÄ, juhannusaattona, ja lavatansseissa, buahhahahah…

Kuva on otettu Napiksen ulko-ovella vallitsevassa valossa luotto-Sigmallani.

Tämä oli toistaiseksi viimeinen viikkotehtävä. Kuvaamme jatkossa enemmän arvosteltavia etätehtäviä ja nopeammassa aikataulussa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.