19th Ave New York, NY 95822, USA

Tietosuojaseloste

REKISTERIEN YLLÄPITÄJÄ

Valokuvaaja Miina Lukkari
Kajaani

REKISTERIEN YHTEYSHENKILÖ

Miina Lukkari
Kajaani
miina.lukkari@gmail.com

REKISTERIEN NIMET

Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri

Valokuvaaja Miina Lukkarin valokuva-arkistot (kuvarekisteri)

Kuvaussopimukset
(sähköpostirekisteri)

Yhteydenottokaavake
(sähköpostirekisteri)

Koevedosgalleriat
(sähköpostirekisteri)

MIKSI TIETOJA KERÄTÄÄN?

Tässä rekisteriselosteessa käyttäjällä tarkoitetaan kevytyritykseni nettisivuilla käyviä henkilöitä, kuten asiakkaitani.

Käyttäjistä kerätään joitakin tietoja, joita käytetään sopimuksen luomiseen, gallerioiden jakamiseen, asiakaspalvelun ylläpitoon ja kehittämiseen. Käyttäjän henkilötietoja saatetaan käsitellä muun muassa asiakassuhteen luomiseksi, ylläpitämiseksi ja palveluiden toteuttamiseksi. Myös jälleenmarkkinointi Facebookissa, Instagramissa, Googlessa sekä sähköpostitse vaatii henkilötietojen käsittelyä.

REKISTERIIN LIITTYVÄT SIVUSTOT

www.miinalukkari.fi

Asiakasrekisteri koostuu muun muassa kuvaussopimuksista, yhteydenottopyynnöistä, laskuista ja sähköpostista.

Kuvarekisteri koostuu valokuvaaja Miina Lukkarin ottamista valokuvista, joita suojaa tekijänoikeuslaki. Valokuvista on säädetty erikseen kuvaussopimuksessa.

Sähköpostirekisterit koostuvat yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien materiaalien sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta sähköpostilistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla olevien käyttäjien kanssa sekä valokuvaajan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Sähköpostilistoilla oleville käyttäjille valokuvaaja tiedottaa uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista.

Valokuvaaja voi tallettaa asiakkaistaan myös tietoa, joka auttaa palvelemaan asiakasta paremmin tulevaisuudessa. Tällaista tietoa voivat olla esimerkiksi asiakkaan lapsen nimi ja ikä.

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

Nettisivujen yhteydenottolomakkeella tallennetaan henkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämä helpottaa yhteydenpitoa asiakkaan kanssa esimerkiksi kuvauspäivänä.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAJAT

Asiakasrekisteriä tarkastellaan vuosittain. Käyttäjän tiedot tuhotaan lain vaatimia säilytysaikoja (esim. laskutus) noudattaen.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Valokuvaaja ei luovuta rekistereihin kerättyjä tietoja ulkopuolisille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille Suomen lakien mukaisesti. Ulkopuoliset henkilöt eivät pääse tarkastelemaan rekistereitä. Pääsy rekisterien sisältämiin tietoihin on ainoastaan valokuvaajalla.

Sähköpostirekistereissä olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sähköpostiosoite) siirretään seuraaville kolmansille tietojenkäsittelijöille, jotka noudattavat EU:n tietosuojalainsäädäntöä.

Laskutuksen yhteydessä Ukko.fi -laskutuspalveluun tallentuu asiakkaiden maksutietoja.
 

ASIAKKAAN OIKEUDET

Asiakkaalla on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Mikäli asiakas haluaa tarkastella hänestä tallennettuja tietoja, tulee hänen esittää valokuvaajalle allekirjoituksella varmennettu asiakirja. Asiakkaalla on oikeus pyytää valokuvaajaa korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot asianmukaisiksi. Mikäli valokuvaaja ei noudata pyyntöä, tulee asiakkaalle osoittaa perusteltu ilmoitus syistä.

Asiakkaan tulee muistaa, että kuvarekisteri noudattaa Suomen tekijänoikeuslakia.

LISÄÄ OIKEUKSISTA

Valokuvaajalla on oikeus muuttaa tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta täyttääkseen oikeudelliset velvoitteensa. Asiakkaalla on oikeus kieltää valokuvaajaa käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.

Suomen henkilötietolaki
Sähköisen viestinnän tietosuojalaki

Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 22.11.2021

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.