19th Ave New York, NY 95822, USA

Juhlakuvaukset 2022

Onnea kevään ja kesän juhlijat!

Kevään ja kesän juhlijat – ammattiin valmistuneet ja ylioppilaat, rippikoululaiset! Yksi elämän etappi on saavutettu. Nyt on hetkesi, jota on syytä juhlistaa.

Ikuistetaan juhlapäiväsi kuviksi toivomassasi miljöössä tai studiossa. Ideoin mielelläni kanssasi persoonalliset, sinunnäköiset kuvat.

Kuvaan touko-, heinä- ja elokuussa iltaisin ja viikonloppuisin. Kesäkuussa harkitusti myös arkipäivisin, mutta pidän kalenterini väljänä.

Tiedustele vapaita aikoja alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse miina.lukkari@gmail.com. Kerro, millaisesta kuvauksesta olisi kyse, missä haluaisit itsesi kuvattavan ja toivomasi kuvauspäivä.

Potrettikuvaukset ovat suunniteltuja kuvaustilanteita, joissa ohjaan kuvattavaa. Kuvauksen hinta sisältää pääsääntöisesti noin yhden (1) tunnin kuvauksen, kuvien esikäsittelyn, laajan valintagallerian netissä sekä arvonlisäveron.

Hinta ei sisällä kuvatiedostoja ja lasku itse valokuvauksesta lähtee sähköpostiisi kuvauspäivän jälkeen Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Laskutan haluamasi kuvatiedostot vasta kuvavalintojesi jälkeen. Lopullisten potrettikuvien hinnat sisältävät viimeistellyn kuvankäsittelyn.

Kuvaus voidaan toteuttaa sisällä ja/tai ulkona. Paikka ja aika sovitaan yhdessä etukäteen. Voit ehdottaa lempimiljöötäsi tai voin etsiä sopivan kuvauskohteen sovittujen raamien tai toiveiden perusteella. Kuvaan pääasiassa Kajaanissa, mutta kysy myös mahdollisuutta kuvaamiseen muilla paikkakunnilla Kainuussa ja lähimaakunnissa.

Jos et ole saanut vastaustani viimeistään seuraavana päivänä viestisi lähetyksestä, tarkista ensin roskapostikansiosi ja lähetä sitten uusi viesti.

Minut tavoittaa myös Facebook-sivuni kautta Messengerillä.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.