19th Ave New York, NY 95822, USA

Helmikuun lähiopetusviikonloppu

kaarina3-

Jäin opintovapaalle helmikuun alusta kolmeksi kuukaudeksi, ajatuksena saada keskittyä kuvaamiseen täysillä ennen huhtikuun näyttöjä. Heti helmikuun alussa oli myös lähiopetusviikonloppu Torniossa – teemalla henkilökuvaus studiossa. Syvensimme viikonlopun aikana edelliskeväänä opittuja henkilökuvauksen valaisujuttuja ja treenasimme lisää. Mikä kuitenkin parasta – viikonlopun jälkeen ajatukseni selkeästi kirkastui. Minulla on enemmän valmiita tuotekuvasarjoja kuin henkilökuvasarjoja, joten näytöissä minun kannattaisi keskittyä tuote- ja mainoskuvaukseen.

Perjantaina kävimme läpi etätehtävänä kuvattuja tuotekuvasarjoja. Laitoin kokeeksi esille myös ystäväni kaksosista kootut lapsikuvasarjat. Kirjoittelin jo edellisessä postauksessa tuotekuvasarjojeni huomautukset, joten en toista niitä enää. Pystyin palautteen jälkeen jatkamaan viikonloppuun ihan hyvillä mielin eli olin onnistunut ihan hyvin etätehtävissäni.

Lauantaina teimme henkilökuvausdemoja ja treenasimme ryhmissä esim. hikey-valaisua, perhosvaloa jne. Koska samana viikonloppuna oli myös toisen opiskelijaerän näytöt, meillä oli myös vapaa-aikaa kuvata mitä halusimme. Nyt täytyy nolona myöntää, että kuvasin opiskelutovereitani ja aioin tehdä kuvaamistani potreteista erilaisia kuvakomposiitteja. Olen tyystin unohtanut niiden olemassaolon – ne ovat jääneet muiden kiireiden ja kuvausten jalkoihin. Mutta ehkä mä näyttöjen jälkeen saisin itteeni vielä niskasta kiinni… 🙂

Ryhmissä saimme tehtäväksi kuvata kolme ilmettä: a) silmät kiinni b) irvistys c) vapaa ilme. Minä kuvasin opiskelija K:n. Tausta valaistiin “isoreikäisellä” hunajakennolla ja henkilö beauty-dishillä. Myös erilaiset heijastimet olivat käytössä

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.