Etätehtävä “Tuote- ja mainoskuva”

Lähiopetusviikonloppu numero kuusi (6) lähestyy, ja minulla piti pörhäköityä seuraavan etätehtävän suhteen. Tällä kertaa emme saaneet kuvaustehtävää, mutta koska tulevan lähiopetusviikonlopun teemana on tuote-/mainoskuvaus/valaisu studiossa, niin saimme tuote-/mainoskuva-aiheisen etätehtävän. Tehtävänanto kuului:

“Lähestymme tuote- ja mainoskuvausta analyysin kautta. Etsikää teitä innoittavia tuote-tai mainoskuvia 5-10 kpl. Miettikää ja pyrkikää näkemään miten ne on toteutettu, miten valaistu, mitä on tehty. Pehmeä valo tuottaa pehmeän varjon ja suora kova valo taas selvärajaisen jyrkän varjon. Kiinnittäkää siis huomiota valon suuntiin, sen luonteeseen, varjoihin ja varjojen kontrasteihin. Ladatkaa kuvat kuvat.fiihin 20.3. mennessä.”

Surffailin pikaisesti netistä 11 kuvaa, jotka kaikki latasin kuvakansiooni. En osaa sanoa, että olivatko ne erityisen innoittavia, mutta niissä oli tosi kauniita pintoja, ideoita tai värejä ja valoja. Artikkelikuvaksi valitsin Dennis Petersenin hauskan ja oivaltavan kuulokekuvan.

Jaa postaus